E-learning

Bij de E-learning cursus volgt men de cursus volledig online. Dit brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo kan de cursist zelf bepalen wanneer en waar de cursus gevolgd wordt. Het enige wat men voor de cursus nodig heeft, is een laptop of PC met internetverbinding. Men logt in op de website en kan direct aan de slag met de cursus*. De link naar de inlogpagina vindt u hieronder. De cursus wordt afgerond met behulp van een toets. Voordat men de toets afneemt, krijgt men eerst informatie te zien m.b.t. het gekozen onderwerp. Daarna worden vragen gesteld die door middel van getoonde informatie beantwoord kunnen worden. Na het doorlopen van de cursus is meteen duidelijk of de cursist is geslaagd.

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten in E-learning? Het is mogelijk om een demoversie van een cursus te doorlopen via de bijhorende onderstaande link.

(* = De cursus blijft een beperkte tijd online staan en is momenteel nog niet geschikt voor smartphones).

Ga naar de inlogpagina

Bekijk de Demo

Binnenkort beginnen we met het aanbieden van onze E-learning cursussen. Houdt de site in de gaten voor de startdatum hiervan. E-learning geeft het bedrijf de mogelijkheid om op individueel niveau de cursus aan werknemers te bieden. Hierdoor is het eenvoudiger alle werknemers, vooral die uit de productie en werkzaam in ploegen, op een geschikt tijdstip in te delen voor de voorgeschreven cursussen. Alleen een internettoegang is noodzakelijk. Door de beveiligde unieke toegang tot de cursus wordt bij het afronden met een toets, indien geslaagd, automatisch een certificaat naar de opdrachtgever gestuurd. Wel zo gemakkelijk. De cursus mogelijkheden “traditioneel klassikaal” en E-learning geven een optimale invulling van de noodzakelijke informatieplicht.