Cursussen

Inspectie Groep Nederland biedt cursussen aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste normen binnen de wet- en regelgeving van elektrotechnische installaties. De cursussen kunnen traditioneel klassikaal worden gegeven bij uw bedrijf, of de cursist schuift aan bij de open inschrijvingen welke wij gedurende het jaar regelmatig op de locatie in Boxtel geven. Natuurlijk kunt u de cursus bij uw bedrijf helemaal afstemmen op de behoeften en mogelijkheden ter plekke, dit geeft een betere aansluiting voor de cursisten. Heeft u moeite om alle cursisten op hetzelfde tijdstip bij elkaar te krijgen, dan is wellicht een E-learning interessant. Hierbij kan elke cursist op elk willekeurig tijdstip dat voor hem en het bedrijf het gunstigst is de cursus volgen. Wel zo eenvoudig!

Cursus aanbod

cursussen

  • NEN 3140 VOP

    Een opleiding voor het personeel dat werkzaamheden uitvoert aan of in schakel-, verdeel- en/of regelkasten. Het personeel wordt opgeleid tot Voldoende Onderricht Persoon. De opleiding heeft betrekking op de nieuwe regels conform de NEN 3140 en geeft theoretische en praktische uitleg over deze materie.

  • NEN 3140 VP

    Een herhalingscursus voor personen die reeds eerder de cursus Vakbewaam Persoon hebben gevolgd en minimaal een LBO elektrotechnische achtergrond hebben (WEB 2 niveau).