NEN 3140 VP

Een opleiding voor de elektromonteur of technicus die werkzaamheden uitvoert aan of in schakel-, verdeel- en/of regelkasten. U wordt opgeleid tot Vakbekwaam Persoon. Deze opleiding is bedoeld voor personeel welke storingen willen oplossen bijvoorbeeld storingsmonteurs, technische dienst medewerkers, e.d.

NEN 3140 OPLEIDING V.P.(VAKBEKWAAM PERSOON)

De opleiding heeft betrekking op de regels conform de NEN 3140 en geeft theoretische en praktische uitleg over deze materie. De opleiding biedt u inzicht in:

  • NEN3140 over veilige bedrijfsvoering.
  • Elektrotechnische kennis.
  • Preventie van risico’s voor de personen die werkzaamheden uitvoeren aan elektrische installaties.
  • De gevaren tijdens de werkzaamheden en de voorzorgsmaatregelen.
  • Vaardigheid om te onderkennen of het veilig is de werkzaamheden voort te zetten.
  • Vele andere onderwerpen…

Naast de theoretische uitleg wordt er aan de hand van de beschikbare procedures in de praktijk nagegaan hoe deze worden gebruikt. Met de groep worden situaties besproken en in de praktijk nagelopen. De cursist ontvangt tevens een blusinstructie in elektrotechnische ruimtes. De cursus wordt afgesloten met een vragenlijst en een certificaat van deelneming. Eventueel kan de opleiding worden gebruikt als voorbereiding op het examen Stipel VP-LS.

Prijs bij open inschrijvingen: € 995,–

De cursus duurt 3 lesdagen van : 09.00-15.00 uur Cursus is inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat. De cursus gaat door bij voldoende deelnemers.

Bedrijfscursus

Wilt u dat we de cursus NEN 3140 VP speciaal voor uw medewerkers geven, eventueel bij u op locatie?

aanvraag bedrijfscursus

Open inschrijvingen

NEN 3140 VP

Opgelet! NEN 3140 VP is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

« ga terug