Backoffice medewerker

Ben jij op zoek naar een administratieve functie waarin je de spil bent tussen de inspecteurs en de interne organisatie? Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een Backoffice Medewerker.

DIT GA JE DOEN ALS BACKOFFICE MEDEWERKER

Als backoffice medewerker ga je aan de slag met diverse digitale programma’s, waaronder MS Office, Gripp (een CRM) en onze intern ontwikkelde IGN-app.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Het voorbereiden van werkzaamheden voor elektrotechnische inspecteurs in de buitendienst.
  • Het creëren en bijhouden van overzichten via masterlists.
  • Het uitvoeren van een voorcontrole op inspectiegegevens.
  • Het samenstellen en verzenden van inspectierapportages naar klanten.
  • Het contact onderhouden met collega’s in de buitendienst voor aanvullende informatie.

DIT KRIJG JE ALS BACKOFFICE MEDEWERKER

Een fulltime salaris tussen de € 2.200 en € 2.400 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring; 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen; Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km; Resultaatgerichte bonusregeling. Als wij als organisatie een goed jaar hebben gehad dan pluk jij daar ook de vruchten van; Ben je 1 jaar niet ziek geweest dan krijg je tussen kerst en oud en nieuw drie vrije dagen; Een fijne werkplek met leuke collega’s, gezamenlijke lunch en koffiemomenten.

OVER IGN

IGN is gespecialiseerd in het inspecteren van elektrotechnische installaties door middel van thermografie en NEN3140 inspecties. IGN maakt onderdeel uit van de Sansidor groep, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, elektra en gebouwinspecties.

DIT BRENG JE MEE ALS BACKOFFICE MEDEWERKER

  • Je hebt ervaring met diverse computer- en softwareprogramma’s waaronder MS Office, Gripp (of een soortgelijk CRM) en Outlook;
  • Je bent flexibel en in staat kalm en doeltreffend te blijven functioneren in drukke periodes;
  • Je kunt zelfstandig werken en onderneemt direct actie bij het oplossen van problemen;
  • Je bent in staat om routinematige taken efficiënt uit te voeren;

Affiniteit met elektrotechnische inspecties en/of techniek is een pluspunt.

INTERESSE?

Als jij jezelf wilt omringen met een enthousiast en professioneel team, dan is dit jouw kans! Solliciteer vandaag nog via vacatures@sansidor.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruiter, Lilian Latul, via vacatures@sansidor.nl.

« ga terug