Office assistent

Gezocht: Office assistent met talent voor organiseren. Blink jij uit in rapporteren, coördineren en organiseren? Ben jij resultaatgericht en zorg jij voor een gestructureerde aanpak van het werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je samen met een klein en gedreven team verantwoordelijk voor organisatorische én administratieve zaken op ons kantoor. Je houdt ervan om verschillende ballen in de lucht te houden. Je werkt ‘hands on’ mee door het uitwerken van calculaties tot offertes, het beheren van lopende contracten, en het inplannen van onze inspecteurs. Het is van groot belang dat alles correct in ons geautomatiseerde systeem wordt verwerkt om tot een goede facturatie van de werkzaamheden te komen. Jouw nauwkeurigheid komt hierbij goed van pas. Naast deze uitvoerende werkzaamheden houdt je vanuit een ‘natuurlijke’ gave het overzicht en zorg je voor een stukje coördinatie op de administratie. Hiermee neem je voor het management allerlei ‘regelzaken’ uit handen waardoor ze zich kunnen focussen op zaken die voor hen belangrijk zijn. Kortom, een dankbare en gevarieerde job waarin je echt het verschil kunt maken.

  • Ondersteunen van management en inspecteurs
  • Verantwoordelijk voor coördinatie van de kantoorwerkzaamheden
  • Beheren en administratief opvolgen van offertes

Wat heb jij te bieden

Jij bent een allrounder met een proactieve instelling. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en behoudt, ook in drukke perioden, het overzicht. Je zult actief betrokken zijn bij het optimaliseren van de kantooromgeving en weet daarbij goed samen te werken binnen het team. Met jouw positieve instelling krijg jij alles geregeld! Graag zien we 4-5 dagen aanwezigheid om continuïteit te waarborgen. Heb je een wens voor aangepast werktijden, daarin zijn we flexibel en denken we graag in mee.

Wat bieden wij

  • Een goed salaris; dit bespreken we graag aan tafel
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km
  • 24 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband
  • Minder dan 3 dagen ziek? Dan krijg jij tussen kerst en oud en nieuw 3 vrije dagen
  • Een fijne werkplek met leuke collega’s, gezamenlijke lunch en koffiemomenten

IGN is gespecialiseerd in het inspecteren van elektrotechnische installaties door middel van thermografie en NEN3140 inspecties. IGN maakt onderdeel uit van de Sansidor groep, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, elektra en gebouwinspecties.

FOR A SAFE AND HEALTHY ENVIRONMENT

Droomkandidaat

Je bent gek op structuur en werkt systematisch. Je hebt een scherp oog voor detail. Uiteraard kent MS Office geen geheimen voor jou. Ben je gewend om met een ERP systeem, zoals Gripp, te werken? Dan pas je zeker in ons plaatje.

Klantvriendelijk ben je van nature en communiceren gaat je goed af want je hebt veelvuldig contact met onze opdrachtgevers.

Het betreft een functie op MBO niveau.

Nieuwsgierig & geïnteresseerd?

Laat het ons weten!

Bel of mail dan direct met

« ga terug